Renovation of a rural house to a guesthouse by Lucas y Hernández-Gil

Renovation of a rural house to a guesthouse by Lucas y Hernández-Gil

The new rural guesthouse conscientiously respects the original architecture. The project underlines every single original strength lost over time.
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on whatsapp

Project Details:

• Location:  VILLALBA DE LOS BARROS, SPAIN 

Square meters: 380m²

Finish:  2018

Build cost:  

Project Teams:

Main Designer:

Builders:

Manufacturers:

Photographers:

Collaborators:

Project Information
No data was found
Spaces from this project
No spaces was found

Sign Up for

Our Newsletter

Subscribe to CentralDesign Magazine and stay in touch to get the latest news about events, tips and tricks about Architecture & Design!

Share your thoughts about, Renovation of a rural house to a guesthouse by Lucas y Hernández-Gil

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on tumblr
Tumblr
Share on whatsapp
WhatsApp
Related Articles
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Our Architecture & Interiors Selection
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Welcome!