Interior design details:

Designer
Youssofzay + Hart
Location

Australia

Square Meters

0

Photographer

Ben Hosking

Construction Year

2019

Construction Cost

Unknown

Interior Style
Courtyard House suite bathroom

Bathroom // Courtyard House suite bathroom

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on whatsapp

Sustainable design principles were incorporated throughout the design
to minimise energy use and modulate extreme Sydney temperature
fluctuations. The new addition abuts the old house defining a northfacing
courtyard and orienting living spaces toward sunlight and
greenery. Projecting plate steel sunshades shelter the glass from
summer sun whilst perforated aluminium operable screens protect glass from low-angled sun in the late afternoon.

Space Elements
No elements was found
Featured Spaces
Dive in into the best interiores brought to you by the best Masters of Craft here in CentralDesign magazine

Dining room // Courtyard House Dining Room

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kitchen // Kitchen // Courtyard House

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Kitchen // Brick House Kitchen by Andrew Burges Architects

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Explore by Interiors
centraldesign magazine
Kitchen
centraldesign magazine
Dining room
centraldesign magazine
Bathroom
Our Architecture & Interiors Selection
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Welcome!