studio-otto-felix-sibipirunas-ho

Studio Otto Felix incorporates two existing trees in a house

studio otto felix participates at the 33rd edition of architecture, interior and landscaping design exhibition CASACOR
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on whatsapp

Share it on your favorite platform!

Sign Up for

Our Newsletter

Subscribe to CentralDesign Magazine and stay in touch to get the latest news about events, tips and tricks about Architecture & Design!

studio otto félix has organized the 250 sqm minimalist residence with a large living room and fireplace at its center, where plenty of natural light enters through the slated plaster ceiling and walls, creating a play of light and shadow. the kitchen and dining room are located on one end of the open-plan space, complete with a faceted roman travertine counter and a brown granite dining table with brass legs. further in, a master suite with a large suede-clad closet is situated right next to one of the house’s main attractions, the travertine bathroom which seems to emerge organically from the floor, while it is complete with a large round mirror, that can also be seen from the bedroom.  responsible for the landscaping, Daniel Nunes has created a tropical walkway towards the residence, complete with a garden full of various types of greenery. 

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on whatsapp

Related articles

Welcome!